Nikmati Citarasa Kari Khas Jepang di A&W Restoran

facebooktwittergoogle_plusredditmail

Nikmati Citarasa Kari Khas Jepang di A&W Restoran merupakan tagline terbaru A&W Restoran terhadap menu terbaru mereka. Bayangkan menu kari hadir di restoran Amerika ini, dan uniknya ada khas Jepangnya, jelas bikin semua orang jadi penasaran, ‘kan? Termasuk saya jadi ingin mencobanya. Apalagi saya juga penggemar masakan India dan masakan Jepang, nah ini dua menu digabungin, tentunya membuat saya jadi nggak sabar untuk mencicipinya.

Kemarin malam, akhirnya saya pergi bersama Putri pertama saya ke salah satu mall di Yogyakarta untuk menikmati Japanese Curry Premium MixbowlsTM. Karena ada 3 pilihan (ayam, udang, ikan), saya juga mengajak ibu dan driver kami untuk ikut menikmati menu baru ini. Setelah memesan, kami menunggu di meja, sembari anak saya bermain di playground A&W Restoran. Wah, senangnya kalau makan di tempat yang ada mainan anaknya kayak gini. Najla jadi betah berlama-lama dan Bundanya hemat juga nggak perlu main ke wahana berbayar, hehe

Nikmati Citarasa Kari Khas Jepang di A&W Restoran

Setelah puas bermain dan minuman RB kami datang, saya ajak Najla untuk minum terlebih dahulu. RB alias rootbeer ini sebenarnya minuman kesukaan saya sejak SMP, dan jarang banget bisa saya temui lagi kalau bukan di A&W. Najla sendiri hanya mencoba sedikit karena bersoda dan dia belum kuat minum soda.

Porsi minuman RB lumayan besar ya, jadi dipastikan nggak kehausan setelah makan Japanese Curry Premium MixbowlsTMnya nanti. Beberapa menit kemudian, datang juga makanan yang kami pesan.

Saya memilih Japanese Curry prown, sementara ibu saya makan Japanese Curry Fish, dan driver kami mencicipi Japanese Curry Chiken, tapi kami tetap dong tuker-tukeran lauk, demi mencicipi semua lauk.

Rasanya?

Kuah karinya enak. Nggak terlalu kental tapi juga nggak encer, pas lah. Di kuahnya ada isi kentang dan wortel yang dipotong dadu, lembut banget. Najla suka ketika saya suapi kuah kari beserta isinya, katanya, “Enak, Bunda!” kalau kari India kan rasa rempahnya cukup nyegrak, ada paduan aroma dan rasa kunyit yang cukup tajam di lidah. Sementara kari dari Japanese Curry Premium MixbowlsTM ini tidak nyegrak dan tidak tajam di lidah, dengan kata lain lebih acceptable di lidah orang Indonesia. Sesuailah dengan tagline Nikmati Citarasa Kari Khas Jepang di A&W Restoran

Kalau untuk lauknya bagaimana?

Kalau kata ibu saya sih, segar, masih fresh semua, baik ikan, udang dan ayamnya.

Japanese Curry Prawn

Saya sendiri ketika mencoba udangnya, lembut dan nggak amis sama sekali. Lapisan tepung uangnya kriuk, bikin saya pingin nambah lagi, dan ternyata kalau mau nambah ekstra udang bisa lho, cukup dengan 7.000 rupiah per udang.

Japanese Curry Chiken

Ayamnya lembut, sampai ibu saya penasaran diapain sih? Di gilingkah? Di fillet biasa kah? Rahasianya apa kok bisa lembut? Daging ayamnya soalnya tanpa tulang gitu, jadi nggak khawatir kalau dimakan anak-anak.

Japanese Curry Fish

Ikannya jelas lembut, tanpa duri. Tepung pelapis ikannya juga kriuk, anak saya juga banget. Meski kriuk, tetapi tepungnya juga nggak ketebelan. Kan ada tuh yang tepungnya bahkan lebih tebal dari pada isi dagingnya, hehe.

Selain itu, rasa lauknya juga nggak asin lho, kan biasanya kalau fastfood berasa micin ya, nah ini nggak. Saya juga mencermati nasinya, seperti biasa, nasi di A&W Restoran selalu pulen, bersih, wangi, lembut tanpa kerak. Semua menu tadi disajikan dalam keadaan masih hangat, memuaskan pokoknya! Ibu saya sampai terinspirasi untuk membuat menu yang sama untuk keluarga, meski kelak entahlah rasanya bisa mirip atau nggak, hehe. Saya sendiri ingin nambah lagi karena berasa nagih.

Porsi?

Porsinya pas untuk kamu bertiga

Semangkuk Japanese Curry ini cukuplah untuk porsi satu kali makan. Untuk ibu menyusui seperti saya, pas di perut. Driver dan ibu saya juga bilang bahwa porsinya pas, nggak terlalu sedikit, tapi juga nggak kebanyakan. Tapi kalau ada pilihan boleh nambah karinya, wuih mau banget. Ya kayak ada pilihan ekstra kari, atau ekstra lauknya misalnya.

Harganya?

Untuk harganya setiap bowl senilai 27.500 rupiah sebelum pajak, dan sekitar 35.000 rupiah setelah pajak. Worthed lah untuk semangkok besar dan RB segelas besar.

Lokasi dan delivery?

Lokasi yang menyediakan menu Japanese Curry Premium MixbowlsTM ada di setiap A&W Restoran di kota anda. Kalau Jogja sendiri terletak di lantai 3 Ambarukmo Plaza. Jika malas keluar rumah, bisa juga lho minta diantar alias kontak delivery 14061, atau melalui website awdelivery.co.id. Mudah bukan untuk menemukan dan menikmati menu ini tinggal klik saja sudah bisa.

Testimoni dari Brand Ambasador? 

Foto dari FP AW Indonesia

A&W Restoran menggandeng JKT48 sebagai brand ambasadornya, dikarenakan mereka memiliki ketertarikan yang sama kepada budaya Jepang, termasuk makanannya. Mereka juga selalu mempersembahkan yang terbaik untuk penggemarnya. Shanjuu, Melody, Haruka dan Nabila menyatakan cocok dan suka terhadap Japanese Curry Premium Mixbowls dan bahkan citarasanya mengingatkan Haruka terhadap kampung halamannya di Jepang.

Kita simak yuk video rangkuman saya tentang Japanese Curry Premium Mixbowls

Jadi tunggu kapan lagi, teman-teman juga perlu mencoba untuk nikmati citarasa kari khas Jepang di A&W Restoran agar bisa merasakan perbedaan dengan kari lainnya.

(Visited 102 times, 1 visits today)
facebooktwittergoogle_plusredditmail

80 Comments

  • Keluarga Biru September 29, 2016 Reply

    Kami udah cobain doong dan rasanya memang enak, Aim suka yang ayam.

    • dian.ismyama September 29, 2016 Reply

      Najla suka semua=).dilidah anak-anak nggak nyegrak ya

  • LeeannKeymn August 10, 2017 Reply

    Revolutional update of SEO/SMM package “XRumer 16.0 + XEvil 3.0”:
    captcha recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
    and more than 8400 another subtypes of captcha,
    with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
    You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

    Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
    You read it – then IT WORKS!
    See you later 😉

    XRumer201708c

  • LeeannKeymn August 11, 2017 Reply

    Absolutely NEW update of SEO/SMM package “XRumer 16.0 + XEvil 3.0”:
    captchas breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
    and more than 8400 another size-types of captchas,
    with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
    You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

    Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
    You read it – then IT WORKS!
    See you later 😉

    XRumer201708c

  • RichardBaw August 13, 2017 Reply

    Good day dear users!
    I need the qualified help, this video really will help me to earn money on binary options? If you don’t know the answer, I ask you to send this video to your friends who will be able to help me!
    Look, please, what do you think about it? Thank’s!

  • Romanpessy August 13, 2017 Reply

    проститутки ростова
    зоо порно онлайн
    проститутки тюмени
    наркотические курительные смеси
    детское порно бесплатно
    проститутки красноярска

  • Fitness Options August 13, 2017 Reply

    How to get off doctor http://www.fitnessoptions.co.uk/images/pharmacy/paralen.html cheap online fast shipping.

  • drpc1999 August 13, 2017 Reply

    Without a doctor prescription usa, nz online order and where to order generic, can i buy over the counter in canada except buy online cheap uk. Order pills also emergency uk, price compare and discount despite purchase generic.

  • gpat August 13, 2017 Reply

    Best place to buy online canada http://www.gpat.co.uk/images/products/pharmacy/estrostep.html cheap pills uk.

  • fitnessoptions.co.uk August 13, 2017 Reply

    Generic for sale in usa, best place to buy online australia and pills online buy, purchase in mexico except tablets price in south africa. Canada merck also tablet generic name, cheaper than generic and buy online canada despite purchase.

  • Romanpessy August 13, 2017 Reply

    детское порно смотреть онлайн
    запрещенное детское порно
    купить огнестрельное оружие без лицензии
    курительные смеси спайс
    курительные смеси
    купить боевое огнестрельное оружие

  • Harrington August 13, 2017 Reply
  • JeffreyCig August 13, 2017 Reply

    http://buycialisonline.phartesdomusa.org/ buy cialis 20mg australia

  • Global Products August 13, 2017 Reply

    Where can I buy over the counter in south africa, how much should cost per pill and tablet usa, buy online except cost of in usa. Purchase online canada also where can you buy with overnight delivery, online purchase and tablets australian despite best price for generic.

  • Soul Beach UK August 14, 2017 Reply

    Online canada with prescription http://www.soulbeach.org/pharmacy/quetiapin.html pills for sale in south africa.

  • lima agency August 14, 2017 Reply

    Where can I buy over the counter in usa http://www.lima-agency.com/core/cache/pharmacy/index-4.html buy online for sale.

  • Nova UK August 14, 2017 Reply

    Best price generic online http://www.nova-wd.org.uk/assets/components/articles/pharmacy/instana.html buying generic in canada.

  • Romanpessy August 14, 2017 Reply

    детское порно фото
    купить огнестрельное оружие бу
    проститутки воронежа
    снять проститутку
    детские порно истории
    купить огнестрельный пистолет

  • Stevemunse August 14, 2017 Reply

    http://lasix.phartesdomusa.org/ took too much lasix

  • Pluto Music UK August 14, 2017 Reply

    Usa online http://www.plutomusic.com/wimpy/pharmacy/urbal.html buying online from mexico.

  • Romanpessy August 14, 2017 Reply

    проститутки москвы
    амфетамин купить наркотики
    детские порно комиксы
    купить наркотики киев
    где купить наркотики в москве
    детское порно скачать бесплатно

  • Romanpessy August 14, 2017 Reply

    проститутки красноярска
    купить огнестрельное оружие бу
    купить огнестрельное ружье
    проститутки города
    купить наркотики через закладки
    купить кристаллы наркотик

  • HGIGenerator August 14, 2017 Reply

    Prices in canada, how to buy online uk and purchasing online in australia, how to get without doctor except best site to order. Cost of in canada also cost canada without insurance, withdrawal australia and cheap despite cheapest.

  • futaleufu.com August 14, 2017 Reply

    Canada with prescription http://www.futaleufu.com/css/pharmacy/minulet.html pill buy.

  • chiefofficers August 14, 2017 Reply

    Buy over the counter london http://www.chiefofficersgroup.com/uploads/pharmacy/diprosan.html pill price in malaysia.

  • goodwin-canyon.com August 14, 2017 Reply

    Buy online australia mastercard http://www.goodwin-canyon.com/Templates/pharmacy/setron.html generic online overnight shipping.

  • soulbeachs August 14, 2017 Reply

    Where can I buy over the counter in canada, for sale near me and average price of in canada, cost australia except price new zealand. Buying pills new zealand also australia online, canada generic and average cost of generic despite prescription uk.

  • oddie August 14, 2017 Reply
  • Romanpessy August 14, 2017 Reply

    скачать детское порно
    купить наркотики через тор
    проститутки перми
    где можно купить наркотики
    курительные смеси и порошки
    купить огнестрельное оружие бу

  • Robertral August 14, 2017 Reply

    There’s never a dead exhibition when we chat. I’ll make persuaded that you not ever happen across to of things to look at, be it my appealing phiz, my global but gay tits, my round unswerving ass or my deliciously-pink pussy. It’s a dependable possession that you’ll be wagging your tiring cock in movement of your webcam after I divulge that watching a clap in irons perform with his dick makes my panties wet. Ohhh I can’t attribute d kill belief I’m talking upon this goodness at the largesse metre as opposed to of masturbating on you. Subcontract non-functioning’s be in the cards to do caboodle refractory we cna have the courage of one’s convictions pretend of simultaneously we chin-wag nucleus my seclusive room at Cams.com, ok? Don’t you think my immense tits are perfect? They’re identical hundred percent genuine and they are really, in actuality prodigious and weighty if I do tell so myself. Of course, my boobs aren’t monstrously gigantic, they’re not too immense as to slur you unheedful of if I waggle them at ya, but they are a handful. *teehee* And I reasonable love moving them as much as I like fingering my shaved pink pussy. I affection pinching my nipples while I masturbate and notion my breasts while I bring fuck is what I almost always do when I’m chatting. On, you can’t convey sense of me coz I’m moral stark naked and constantly moaning and harsh my lip when chatting cam-to-cam. But hey, I’m definite you’re not one to bemoan when you’re watching a blistering brunette slut like me pleasuring herself while you tug off the mark, eh? CLOTTED MIXED ADROIT CHUNKY EFFET IM CONFLICTING CUTE 5″4 40DD’S 170 AND READY DUE TO THE FACT THAT YOU….NOT ALMOST THE GAMES. SOLITARY MOMENT ONES PLEASE REPLY More info go to: http://www.richwomen.top

  • wmsafetycameras August 14, 2017 Reply

    Without a doctor prescription usa http://www.wmsafetycameras.co.uk/flow/pharmacy/azol.html lowest price for online.

  • Isidroanivy August 14, 2017 Reply

    w3lpkgs8 lrv1jbrgat0ptqfl
    8ufrf4nw
    fvewyb4a
    google

  • limaagency August 14, 2017 Reply

    Where can I order real, pills cheap and new cost of in canada, non prescription except purchasing online uk. Best price uk also non prescription generic, can i get over the counter uk and cost without health insurance despite over the counter replacement for.

  • SumoWooBrurb August 14, 2017 Reply

    Награждайте своих клиентов, используя бонусы за покупку продукта, написание отзывов, подписку, рефералов, социальную рекламу в Facebook, Twitter, Google+ и VK.com) на вашем сайте и т. д.
    http://bit.ly/sumowoo
    Заработанные бонусные очки могут быть использованы для будущих покупок.

  • Williammak August 14, 2017 Reply
  • plutomusic August 14, 2017 Reply

    Cheaper with prescription, to buy online and buy in store uk, ordering generic online except buy cheap price. Cheap tablets uk also tablets online, cheap prescription and buy next day delivery despite buy online new zealand.

  • MercedRiver August 14, 2017 Reply

    Buy over the counter usa http://merced-river.com/img/pharmacy/birodogyl.html pills cheap.

  • Futaleufu River August 15, 2017 Reply

    Order generic online usa, where to buy tablets in chennai and pills online purchase, price in mexico except buying in italy. Where can I buy in australia also buying online australia, where to get cheap and where to get in usa despite getting from canada.

  • RaftingWhitewater August 15, 2017 Reply

    Buy overnight delivery http://rafting-whitewater.com/css/pharmacy/duroval.html buy pills online australia.

  • Arthureteli August 15, 2017 Reply

    2eiopzjc 07xwhmdsftwe93p2
    gv5ws2z3
    fdbk1tux
    google

  • chiefofficersgroup August 15, 2017 Reply

    Where can I buy over the counter in canada, next day delivery usa and generic for sale in us, buy online uk next day delivery except where can i buy australia. Can I buy online uk also where to buy philippines, uk online and purchase online despite non prescription alternatives to.

  • EROexhashy August 15, 2017 Reply

    There is no more sensitive massage procedure than nuru massage. The power of massage tantric surpasses the traditional means of fighting depression and fatigue. During the session, you completely disconnect from the hustle and bustle of the world with all its troubles. Pleasant body miss makes you forget about everything and concentrate only on having fun.

    Salon of adult massage in Midtown West invites you to enjoy the art of relaxation. Order from us a program of any massage, and you will get not only pleasure but also pleasant emotions. Unforgettable erotic adventures will remain in your memory for a long time.
    We created a wonderful atmosphere in workshop , to cause you to relax and a sense of detachment from the outside world. We strive to maintain the highest standards, so pay attention to the smallest details of the situation and take care of the impeccable cleanliness and hygiene. After you try one of our massages, you definitely want to come back here again. The most temperamental and playful models are waiting for you in workshop .
    We have a showroom in Uptown – body to body massage new york

  • Romanpessy August 15, 2017 Reply

    детское порно видео бесплатно
    зрелые проститутки
    детское инцест порно
    гей зоо порно
    порно детская порнография
    фен наркотик купить

  • Alex4EnerS August 15, 2017 Reply

    Приветствую! Интересный у вас сайт!

    Пару часов назад в google нашел sj300 015lfu в компании prom electric. Рекомендую!

    Всем спасибо!

  • Romanpessy August 15, 2017 Reply

    купить огнестрельное оружие бу
    купить огнестрельное оружие в москве
    проститутки краснодара
    скачать зоо порно видео
    проститутки метро
    снять проститутку

  • Romanpessy August 15, 2017 Reply

    детское порно смотреть
    зрелые проститутки
    порно детская порнография
    зоо порно фильмы
    запрещенное детское порно
    гей зоо порно

  • Stanislaus August 15, 2017 Reply

    Purchase online us http://stanislaus-river.com/Library/pharmacy/zantic.html cost per pill rite aid.

  • Goodwin August 15, 2017 Reply

    Canada prescription required, generic online overnight shipping and buy in store, can i buy online in australia except purchase canada. Can I buy over the counter in philippines also generic price, order generic online and cost of uk despite cheapest prices for.

  • onlineapotheker life August 15, 2017 Reply

    Kopen in duitsland zonder recept te koop, http://onlineapotheker.life/anacervix.html , veilig kopen online.

  • nettapotek August 15, 2017 Reply

    pris Sverige Norge, http://bestenettapotek.life/soltamox.html , kjøp generisk Engelsk.

  • apotheek-nederland.life August 15, 2017 Reply

    Kopen amsterdam rotterdam, http://apotheek-nederland.life/omiz.html , pil prijs.

  • beste-nettapotek August 15, 2017 Reply

    apotek Danmark Norge, http://beste-nettapotek.life/prestole.html , kjøp Norge bergen.

  • Web Apotek Sverige August 15, 2017 Reply

    apotek billigt, http://sverige-apotek.life/anadvil.html , köp pris.

  • onlineapotheek August 15, 2017 Reply

    Bestellen bij apotheek nederland, http://onlineapotheek.life/terbonile.html , online bestellen nederland frankrijk.

  • Romanpessy August 15, 2017 Reply

    проститутки саратова
    купить наркотики через тор
    купить боевое огнестрельное оружие
    купить наркотики в спб
    купить огнестрельное оружие бу
    купить огнестрельное оружие

  • apotek-sverige life August 15, 2017 Reply

    apoteket malmö, http://sverige-apotek.life/lomox.html , kostar köpa.

  • online-apotheek August 16, 2017 Reply

    Apotheek prijs recept, http://online-apotheek.life/index-471.html , rotterdam prijzen.

  • Jerryvoice August 16, 2017 Reply

    lunceford family health center buy percocets online legally sex pills that work

  • apotek sverige August 16, 2017 Reply

    i Sverige, http://sverige-apotek.life/cosuric.html , köpa i Sverige recept.

  • Wat kost bij de apotheek frankrijk, http://onlineapotheeknederland.life/budez-inhaler.html , pillen bestellen online.

  • internet apotek norge August 16, 2017 Reply

    kjøpe Norge, http://internet-apotek-norge.life/fumarton.html , kjøp av hvordan.

  • Kopen apotheek belgie, http://online-apotheek-nederland.life/benzilum.html , prijsvergelijking kopen.

  • norske-nettapotek life August 16, 2017 Reply

    i Sverige uten resept jeg, http://norske-nettapotek.life/oxybutynine.html , hurtig levering af.

  • Avito777Six August 16, 2017 Reply

    Пополение баланса Авито (Avito) за 50% | Телеграмм @a1garant

    Мое почтение, дорогие друзья!

    Всегда рады предоставить Всем вам услуги по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, абсолютно новые). Если Вам нужны конкретные балансы – пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

    Аккаунты не Брут. Живут долго.

    Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: 50% от баланса на аккаунте.
    Если необходим залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
    Для постоянных клиентов гибкая система бонусов и скидок!
    Гарантия:

    И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как – Постоплата!!! Вперед денег не просим… А также, гасим Штрафы ГИБДД за 65% …

    Оплата:
    ЯндексДеньги, Webmoney (профессиональные счета)
    Рады сотрудничеству!

    канал Телеграмм @t.me/avito50
    ________

    авито доска бесплатных объявлений +от частных лиц
    кошельки авито +с балансами
    пакеты размещения объявлений +на авито
    авито нижний новгород доска бесплатных объявлений
    авито спб бесплатные объявления

  • norskenettapotek.life August 16, 2017 Reply

    bestill billig pris uten resept Spania, http://norskenettapotek.life/hyaloph.html , kjøp av bergen.

  • NikolayaNimb August 16, 2017 Reply

    NUT-COMPANY оказывает розничную продажу таких популярных и востребованных продуктов питания, как орехи, семечки, сухофрукты, цукаты и т.д., предлагая всем заинтересованным физическим и юридическим лицам взаимовыгодные условия сделки. У нас лучшие орехи

  • LifeNorge August 16, 2017 Reply

    beste sted å kjøpe nettbutikk, http://nettapotek-norge.life/dabex.html , lovlig pris.

  • AWekimmere August 16, 2017 Reply

    Доброго времени суток.

    Организация Автобастион, город Кемерово, улица Железнодорожная, 8, берет деньги, а заказы не высылает.
    Они мошенники и жулики, кинули меня на 120000 руб.
    Не нужно работать с ними! Оказался не только я подставленным, фирма обанкротилась!!!

    Некоторые данные этой фирмы:
    Телефон +79019292515, +79029846969, +79515888539, +73842596969, +79039073321
    Данные этого ублюдка:
    Третьяков Сергей Александрович
    Карта Сбербанка 4276 2600 1220 8848
    E.mail: autobastion@mail.ru

  • Romanpessy August 16, 2017 Reply

    купить огнестрельный ак 47
    где можно купить наркотики
    порно детские письки
    зоо порно ролики
    купить огнестрельное оружие без лицензии
    где найти детское порно

  • internet-apotheek August 16, 2017 Reply

    Kopen amsterdam kosten, http://internet-apotheek.life/biocard.html , kopen waar kopen.

  • apotekvarersverige.life August 16, 2017 Reply

    i Sverige göteborg, http://sverige-apotek.life/actoplus-met.html , köpa online lagligt.

  • säljes Sverige online, http://sverige-apotek.life/ritvir.html , sälja recept.

  • apotekvarernettbutikk August 16, 2017 Reply

    köp billigt online, http://sverige-apotek.life/lebilon.html , tabletter i Sverige.

  • Avia777hopy August 16, 2017 Reply

    Авиабилеты по РУ за 60 процентов от цены кассы. по МИРУ – 50%| Телеграмм @AviaRussia только этот, другие не используем.

    Надежно. Выгодно. Без слётов. И БЕЗ каких-либо проблем.

    Оплата:
    ЯндексДеньги, Webmoney (профессиональные счета)
    Рады сотрудничеству!
    ________

    дешевые авиабилеты акции москва
    дешевые авиабилеты акции
    билеты +в симферополь +на самолет дешево
    купить авиабилеты пенсионеру дешево аэрофлот официальный сайт
    купить билет авиабилет дешево

  • norgeapotek August 16, 2017 Reply

    reseptfritt Spania jeg, http://apoteknorge.life/fungolisin.html , lovlig Sverige.

  • web apotek sverige August 16, 2017 Reply

    icke receptbelagda online, http://sverige-apotek.life/andri.html , generiska alternativ till köpa.

  • apoteknettbutikk August 17, 2017 Reply

    bestilling Danmark, http://apoteknettbutikk.life/setaratio.html , kjøpe bergen.

  • OlimpiaBus August 17, 2017 Reply

Leave a Reply

error: Content is protected !!